De 3 meest opwindende dingen om te doen in Manado, Indonesië

Wonderful Indonesia

Voordat je landt in Sam Ratulangi Airport, en dan zul je in staat zijn om het prachtige uitzicht op de Sulawesi Zee en het kleine eiland Bunaken, evenals het naburige bergachtige eiland, Manado tua uit uw vliegtuig te observeren. Kijkend naar deze buitengewone eilanden van bovenaf, bent u gegarandeerd enthousiast om gewoon na te denken over al het genot dat u binnenkort zult meemaken. Bovendien u verward zijn als u denkt dat watersport de enige acties zijn die plaatsvinden in Bunaken. Er zijn veel interessante dingen te doen in de stad Manado!

Wonderful Indonesia

  1. veel plezier op de Boulevard

Je zult verrast zijn om te ontdekken dat Manado een behoorlijk mooie stad is, want het is het grootste zakendistrict in Oost-Indonesië, ‘ de Boulevard ‘. Je elke Siteacties doen van boodschappen doen bij hypermart op het stadsplein van Manado, een nieuw uitgebrachte film zien in Cinema XXI Mega theater om karaoke liedjes te zingen op NAV Karaoke! Het is in een zeer grote vergelijking met Bunaken, nietwaar?

 

  1. jaag op goedeten

 

Verrassend genoeg is Manado een goede locatie voor een culinaire jacht, want Manado staat vol met onderscheidende en heerlijke regionale delicatessen. Donald’s en andere wereldwijd voorkeurs gerechten, zoals Japanse sushi in de buurt, wat het een fantastische tijd maakt om verschillende regionale gerechten te bekijken. Als je heel vaak naar Indonesië gaat, ben je misschien bekend met voedingsmiddelen, zoals het pittige vlees ‘ Rica-Rica ‘ en bubur Manado (PAP met groenten), of es Manado, vooral als je in een enorme stad blijft. Deze voedingsmiddelen zijn afkomstig van Manado, daarom is het intrigerend om te ontdekken hoe het smaakt in zijn thuisstad. In feite u al die in vele eetgedeeltes in Boulevard district hebben. De tonijn hier is erg fris (de sashimi kleur is een briljante helder rood!) Omdat het de verovering van de regionale verslaafden was geweest. Maar wat maakt het uniek, is het mogelijk om te kiezen om uw sla met cassave in plaats van witte rijst. U zult zeker genieten van de gloednieuwe eetervaring die u hier zult hebben!

 

  1. Geniet van uw tijd in Malalayang Beach

 

Wie zegt dat er geen kust activiteiten zijn voor één om te doen in Manado? In feite zijn er enkele stranden in de buurt van Manado en een van de meest bezochte kusten is Malalayang Beach, dat slechts ongeveer 4 km (2,48 mijl) verwijderd is van het stadscentrum. Vooral door het weekend, zult u zien dat veel locals zwemmen en snorkelen aan het water, en natuurlijk u ook meedoen! Het is gratis, en het is ook fantastisch om uw tijd hier door te brengen ontspannen in een van die eetkraampjes aan de kust, die zure kokosnoot en de lokale overheerlijke specialiteit called’pisa goreng sambal Roa verkoopt ‘ (gegrilde banaan gedoopt in snoek chili saus). Je zult de mogelijkheid hebben om genoegen te nemen in de Oceaan wind naast het glorieuze uitzicht op het eiland Bunaken en Manado tua in de uitgestrektheid van de Oceaan, naast een scala aan hoge gebouwen in de stad Manado!

 

 

Tagged: Tags