Tips En Trucs Voor Een Geslaagde Reis

Als u financieel lijdt als gevolg van de slechte economie, zou u in de verleiding kunnen komen om uw reis plannen dit jaar te nix. Lees verder voor enkele geweldige tips voor de reiziger met een budget.

Sanitize uw gebied. Je een paar zijwaartse blikken krijgen, maar in de besloten ruimte van een overvol vliegtuig, vraag je je gewoon om ziek te worden. Neem een flesje hand sanitizer of enkele reinigingsdoekjes en veeg uw tray tafel, armleuningen en eventuele knoppen af zodra u aan het zitten bent. Zorg ervoor dat u het ook op uw handen gebruikt en probeer uw ogen, neus of mond niet aan te raken.

Houd uw jonge baby bezig op lange ritten. Vergeet niet om favoriete speelgoed te brengen. Misschien wilt u een nieuw item kopen voor deze reis om wat nieuwigheid naar het avontuur te brengen en ervoor te zorgen dat er meer tijd wordt bezet door de peuter.

Het kan voordelig zijn bij het reizen om een grote groep vrienden en familie samen te stellen om mee te reizen. In een grote groep zal men minder vunerable zijn voor criminelen die zich richten op eenzame toeristen die er uitzien als ‘ Easy Pickings ‘. Je hebt ook de toegevoegde bonus van het delen van je reis met degenen die je dicht bij bent.

Als u op zoek bent naar een goedkope vlucht, ga dan naar de website voor elke luchtvaartmaatschappij die naar de door u gekozen bestemming gaat. Ja, het boeken van Buddy en Expedia beweren dat ze goedkope vluchten hebben, maar door de websites van de officiële luchtvaartmaatschappij te negeren, kun je een aantal betere deals missen.

Als u reisstijl reist en u een smartphone hebt, probeer dan apps zoals GasBuddy te downloaden, zodat u opzoeken wat tankstations de goedkopere prijzen hebben voordat u in de stad komt. Besteding van 10-11 cent meer per gallon kan toevoegen aan heel veel extra geld dat je zou kunnen uitgeven elders.

Het verliezen van uw huurauto in grote parkeerplaatsen is niet leuk. Draag een van die fluorescerende schuim ballen die passen over de punt van uw antenne of misschien zelfs een kleurrijk lint te binden aan de achteruitkijkspiegel. Ze nemen geen ruimte in uw bagage en kunnen ervoor zorgen dat het lokaliseren van die auto een stuk makkelijker is als er precies 37 anderen zijn die er net zo uitzien in dezelfde rij waar u geparkeerd hebt!

Om u te helpen uw bagage lichter te maken, gebruikt u cosmetica en toiletartikelen tijdens het verpakken. Als u geen volledige fles shampoo nodig heeft, is er geen reden om het over het hele land te vervoeren. De meeste drogisterijen hebben een reis sectie waar u reis-grootte shampoo, conditioner, deodorant, tandpasta en meer kopen.

Inpakken voor een reis betekent het houden van het licht. Brandstofkosten zijn rijkosten voor overgewicht bagage en waardoor Fliers hun reisbudget op de vlucht kunnen aanpassen. Verpag alleen wat nodig is voor uw reis en laat overbodige items buiten. Soms is het in uw belang om kleine ticket items op uw bestemming te kopen, in tegenstelling tot het betalen voor het gewicht.

Bij het nemen van een cruise, uw gezondheid moet uw nummer één prioriteit. Voordat u vertrekt, spreken met uw arts over de reis die u van plan bent te nemen en eventuele extra medicatie die u nodig heeft. Laat uw arts de havens kennen die uw cruiseschip zal bezoeken en alle vervoerswijzen die u tegenkomen. Uw arts kan advies geven over waar u medische zorg verkrijgen en waar u een recept krijgen gevuld in een noodgeval.

Vermijd het krijgen van hobbeend wanneer u gebruik maakt van een vliegtuig om te reizen. Zorg er eerst voor dat u een geavanceerde stoel toewijzing krijgt. Met stoeltoewijzingen Word je alleen geraakt als je te laat bent. Vervolgens u online inchecken. U dit vierentwintig uur voor uw vertrek en dit zal u helpen een stoel te besparen. Ten slotte, wees niet te laat.

Veel mensen denken dat ze dit jaar de reis moeten overslaan vanwege de huidige economische crisis. Volg dit advies en u zult in staat zijn om te reizen zonder het breken van uw bank.