Trisik Beach at KulonProgo Regency, Yogyakarta

Wonderful Indonesia

Bekend als Trisik.In feite, veel reisbureaus aanbevelen voor iedereen! Het is omdat de kusteenandere nuance biedt in vergelijking met anderekusten in Indonesië.Voor de informatie, de plaats is in Banaran Village ookbehoort het tot Galur sub-district, KulonProgo, Yogyakarta.Als het gaat om toeristische activiteiten, individuen komen meestal naar het strand om te voldoen aan de lokale vis en vissers op het strand.Een aantal van hen lopen zelfs fotografie en strand wandelen daar! Een of andere manier, sightseeing is ook aanbevolen vanwege de prachtige zee scène en romantische zonsondergang in de dag.

De nuance

Geluid van golven meteen.De waarheid is dat het strand is voorzien van grote en felle golven, die niet geschikt zijn voor het spelen van zwemmen en water.In plaats daarvan kunnen toeristen Foto’s maken van deze golven met behulp van de camera.Zelfs de wind voelt zo krachtig aan, ongeacht het moment.Het volgende opvallende kenmerk is dat de aanwezigheid van lokale vissers en hun visveiling site waar toeristen nieuwe vissen kunnen kopen tegen een goedkope prijs.Niet te vergeten dat het strand wordt geleverd met een naburige zeeschildpad behoud ook! Naast deze, de zonsondergang ziet er zo perfect in de schemering (dat wordt beschouwd als de beste tijd om de kust te bezoeken).

Wonderful Indonesia

Onderzoek naar Trisik Beach

De eerste reden voor het zien van Trisik Beach is inderdaad om te genieten van de excursie.Ondanks de zeer lange excursie, zou iedereen in staat zijn om te genieten van de nuance als gevolg van het bestaan van prachtige regionale boerderijen aan elke kant van de straat.De ideale tijd om de kust te zien is tussen juni en juli, eigenlijk.Het is het oogstseizoen, dus de boerderijen lijken mooier en rustgevend! Afgezien van de boerderijen, kunnen toeristen verschillende dijken observeren bij het naderen van het strand.Wat een geweldig landschap!

Eenmaal aangekomen bij Trisik Beach, toeristen kunnen een bezoek aan een mooie kust met grote golven! Zelfs het einde voelt zo hevig.Door zulke sterke golven mag niemand in het water komen, ook al hebben ze een ruime zwem ontmoeting.Het is veel beter om veilig te zijn dan sorry, nee? In plaats van te zwemmen, kunnen toeristen eenvoudig fotografie uitvoeren en de kustlijn op blote voeten verkennen.Hier is de truc.Ze moeten op het juiste moment komen, wat in de namiddag is.De reden is dat ze de kans niet missen om de prachtige zonsondergang te observeren.

Wat betreft de faciliteiten, Trisik Beach bevat verschillende conventionele eetgelegenheden die een verscheidenheid aan hapjes en gerechten verkopen.Deze omvatten de verfrissende drank “jonge kokosnoot” of “Kelapa Muda”.Een andere allure in Trisik Beach is dat het bestaan van Fish Blossom Center beheerd door lokale vissers.Dat betekent dat toeristen kunnen kopen die verse vissen tegen betaalbare tarieven! Het is omdat onderhandelen heel goed mogelijk is.

Hoe er te komen

Voor diegenen die vanaf de internationale luchthaven Adisucipto komen, kunnen ze ongeveer 1 uur en 30 minuten doorbrengen om naar Trisik Beach te komen.Het is omdat de afstand 37 km is.Ga naar het dorp Banaran, waar het strand ligt.In feite, vanwege de gemakkelijke bereikbaarheid, is er absoluut geen verplichting om een gids op enigerlei wijze te huren!

 

Tagged: Tags